Suşehri'nde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Suşehri ilçesinde yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

TOKİ yolunda başlatılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, belediye imkanlarıyla başlatılan yol genişletme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Havaların iyi gitmesi durumunda, genişletme çalışması yapılan yolda asfaltlama çalışması da yapmayı hedeflediklerini aktaran Yüksel, Suşehri'ne güzel hizmetler yapılacağını aktardı.
Daha sonra Yalnızbağlar Mahallesi'nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Yüksel, "Havalar çok iyi. Çalışmalarımızda herhangi bir aksama yok. Havaların bu şekilde gitmesi durumunda, hem asfaltlama hem de parke taşı döşeme işlemleri devam edecektir" dedi.

Vatandaşlardan çöplerini çöp kutularına atma konusunda daha duyarları davranmalarını isteyen Yüksel, "Ama nedense etrafa bakıyoruz ki, çöpler rastgele etrafa atılıyor. Çöp kovaları boş, çöplerin ise çöp kovalarının yanına bırakıldığını gördük. Bu konuda daha temiz bir Suşehri için vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını istiyoruz" diye konuştu.


Kaynak: AA