Simav'da 3 Bin Aileye Kömür Yardımı

Simav Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ilçedeki dar gelirli 3 bin aileye kömür yardımında bulundu.

Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımların, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından karşılandığını belirterek, şöyle konuştu:
"Köy ve beldelerimizde bulunan dar gelirli ailelere kömür yardımlarımızı, 1 Kasım'dan itibaren başlattık. Her aileye 750'şer kilogram kömür dağıttık. Şimdi ise ilçe merkezimizdeki dar gelirli ailelere birer ton kömür dağıtımını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız temin ettikleri araçlarla Cumhuriyet Caddesindeki Karayolları 148. Şube Şefliği'nde kimlik ibrazıyla kömürlerini teslim alabilirler."
SYDV Müdürü Çetin Balamur da kömür dağıtımlarının düzenli bir şekilde ilçe merkezi için devam ettiğini bildirerek, "Bu yıl Kaymakamımız Gökhan Gürbüzerol'un talimatıyla kömür almaya gelen dar gelirli vatandaşlarımıza işlemleri sırasında sıcak çay ikramında bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarımız da gelen vatandaşlarımıza yardımcı oluyor" diye konuştu.

Kaynak: AA