Eren, İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Mustafa Eren, başkan seçilmesi halinde sadece Seyhan değil, Adana'da girmeyeceği kapı kalmayacağını belirterek "32 yaşındaki bir kardeşiniz olarak söylüyorum, 30 sene daha ömrüm olursa, 30 sene daha bu davaya hizmet etmeye hazırım.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.



"MHP KAZANMIYORSA ŞAHISLARIN BİR ANLAMI YOK"
Bir süre önce Seyhan Ülkü Ocakları başkanlığı görevinden ayrılan Mustafa Eren, Seyhan İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Eren, ülkücü hareketin kalkış metodunun milli doktrin 9 ışık olduğunu anlattı. Ne olursa olsun, 'Böl parçala yönet' sistemine karşı olacaklarını anlatan Eren, "20 yıl boyunca ülkü ocaklarında her kademede görev yaptım. 20 yıldır bu hareketin her türlü cefasına, çilesine talip oldum çünkü ülkücülük tatlı bir çilenin adıdır. Kazanalım veya kazanmayalım. Kazanan şahıslar değil, MHP olmalıdır. MHP kazanmıyorsa şahısların bir anlamı yoktur" diye konuştu.

"30 SENE DAHA BU DAVAYA HİZMET ETMEYE HAZIRIM"
12 Eylül'de canlarını kaybeden bozkurtların emanet ettiği bu davanın asla yok olmayacağını ifade eden Mustafa Eren, şöyle devam etti:
"Aramızda bu harekete hizmet etmiş, şuan burada bizlerle beraber olan çok değerli ağabeylerimiz var. Bu davada emeği olan hiçbir ülküdaşımızın, MHP'linin emeğini görmezden gelmek, ihanetin ta kendisidir. Bizim başkanlığımızda, MHP Seyhan İlçe Başkanı seçildiğim takdirde, şu kardeşinizin emin olun sadece Seyhan değil, Adana'da girmediği kapı kalmayacak. 6 Aralık kongre günü ülkücü tavır tecelli edecektir. 32 yaşında bir kardeşiniz olarak söylüyorum, 30 sene daha ömrüm olursa, 30 sene daha bu davaya hizmet etmeye hazırım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
Kaynak: İHA