Kurucaşile’de 5. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde 5. Olağan İlçe Kongresi düzenlendi.

Kurucaşile’de 5. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı
Tek liste ile gidilen seçimlerde AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanlığına Ahmet Necati Erkal tekrar seçildi.

5. Olağan İlçe Kongresi, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri ve delegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Cihat Bilgin’in yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Ahmet Necati Erkal’ın konuşmasının ardından İl Başkanı Yaşar Arslan bir konuşma yaptı. Arslan konuşmasında, AK Parti’nin 13 yıldan buyana büyük icraatlara imza attığını, Bartın ve ilçelerinde de tarihi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türkiye’nin adalet ve kalkınma ihtiyacından doğan AK Parti’nin 13 yıldan buyana yapılan tüm seçimlerde birinci parti olduğunu ve birliğin adresi haline geldiğini belirten Milletvekili Tunç, “AK Parti milletimizin büyük medeniyet tasavvurundan, aklından, kalbinden, vicdanından doğmuştur. AK Parti döneminde izlenen aktif iç ve dış politikalar sayesinde Türkiye bölgesinde ve dünyada sözü geçen bir ülke haline geldi. İzlenen ekonomik politikalar sayesinde ekonomi gayet güçlü ve dirençli bunun sayesinde dünyada yaşanan ekonomik krizlerden yara alınmadan çıkıldı. Türkiye krizlere rağmen büyüyen bir ekonomiye sahip oldu. Yani Türkiye 13 yıllık AK Parti iktidarı süresince hiçbir alanda geriye gitmemiş sürekli ileriye doğru gitmiştir” dedi.

Konuşmalar, ilçe faaliyet ve hesap raporlarının okunması ve raporların ibrasının ardından tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanlığına Ahmet Necati Erkal tekrar seçildi.
Kaynak: İHA