8 Kasım Bu Tarz Benim’den Kim Elendi? İzle / Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Meltem Keklik Mi Tuğçe Ergişi Mi Elendi?

8 Kasım Bu Tarz Benim’den Kim Elendi? İzle / Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Meltem Keklik Mi, Tuğçe Ergişi Mi Elendi?

8 Kasım Bu Tarz Benim’den Kim Elendi? İzle / Bu Tarz Benim’den Bu Hafta Meltem Keklik Mi Tuğçe Ergişi Mi Elendi?
Bu Tarz Benim Kim Elendi? İzle- Bu Tarz Benim Eleme Gecesi 8 Kasım-Bu Tarz Benim'den Bu Hafta Kim Gitti? İzle...

Bu Tarz Benim haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Moda yarışması Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı yaşandı. Bu Tarz Benim'de bu hafta son ikiye Meltem Keklik ve Tuğçe Ergişi kaldı. Bu Tarz Benim jürisi Meltem Keklik'in gitmesine karar verdi. Bu Tarz Benim'den elenen Meltem Keklik 100 Bin TL'ye erken veda etti. İşte Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde yaşananlar…

Bu Tarz Benim'den Bu Hafta Kim Elendi? İzle – Show TV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecesiyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Seda Sayan oldu.

BU TARZ BENİM'DEN BU HAFTA MELTEM KEKLİK ELENDİ!

Moda yarışması Bu Tarz Benim'de bir ayrılık daha yaşandı. Meltem Keklik ile Tuğçe Ergişi elenmesi muhtemel olarak son ikiye kaldı. Bu Tarz Benim'in jüri üyeleri bu iki yarışmacıdan elenmesini istediği ismi yazdılar. İsmi rakibinden daha çok çıkan Meltem Keklik yarışmadan son elenen isim oldu.

Bu Tarz Benim'den elenen Meltem Keklik'ı sunucu Öykü Serter ve diğer yarışmacı arkadaşları uğurladı.

BU TARZ BENİM'DE SEDA SAYAN RÜZGÂRI

Beğenilerek izlenen moda yarışması Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Seda Sayan oldu. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Seda Sayan Bu Tarz Benim izleyicisini coşturmayı başardı.

Reyting rekortmeni Bu Tarz Benim yarışması hafta içi saat 15:45 ve cumartesi 20:00'da haftanın finali eleme gecesiyle yayınlanmaya devam ediyor.