Kekeç'ten çarpıcı paralel yapı açıklaması

Kanal 24 ekranlarında Elif Çakır’ın sunduğu Söz Bitmeden programına konuk olan Gazeteci-Yazar Ahmet Kekeç, paralel yapının MGK gündemine alınmasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Kekeç'ten çarpıcı paralel yapı açıklaması
MGK’nın gündeminde cemaatin değil, paralel yapılanmanın ele alındığını söyleyen Kekeç “Başbakan’ı, kritik konuların konuşulduğu Enerji Bakanı’nı 4 yıl boyunca dinliyorsan, MGK seni gündemine alır kardeşim. Kim olursan ol.” Dedi.

MGK’DA CEMAAT GÖRÜŞÜLMEDİ
Kekeç, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Şu ya da bu cemaatin devlet içinde örgütlenmesini, devlete sızmasını anormal bulmuyorum. Bu insanlar devlet içinde var olabilirler. Devlet hiyerarşinin içinde farklı bir hiyerarşi içine giriyorsa ben bunun kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Cemaate yakın gazeteler ve televizyonlar yalan söylüyor. MGK’da cemaatler görüşülmedi, cemaatler ele alınmadı. MGK’nın haddine değildir cemaat faaliyetlerini denetlemek yasaklamak.

4 YIL BOYUNCA BAŞBAKANI DİNLERSENİZ…
MGK güvenlik ile ilgili konuları görüşürüz. Dışişleri Bakanlığı’ndaki güvenlik toplantısı dinleniyor. Başbakan’a fiziki takip uygulanıyor, kriptolu telefonlar çözülüyor. Bu kirlilikler devletin güvenliği ile ilgilidir. Başbakan’ı, kritik konuların konuşulduğu Enerji Bakanı’nı 4 yıl boyunca dinliyorsan, MGK seni gündemine alır kardeşim. Kim olursan ol.” ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE