Kertenkele 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının yeni dizisi Kertenkele 3. Bölümüyle 8 Kasım Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Kertenkele 3. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kertenkele 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kertenkele Dizisi 2. bölümde yaşananlar:

Zehra, Selin'in önerdiği sahte evlilik fikrini önce kabul etmek istemez. Ama dedesine biriyle tanıştığı yalanını söyleyince sahte bir damat bulmak zorunda kalır. Selin'le birlikte hemen sahte damat avına çıkarlar. Zehra, sahte damat arayışlarına devam ederken Kertenkele de Ziya Hoca ismiyle yeni mesleğinin gereklerini öğrenmeye çalışmaktadır.

Kertenkele, yeni yaşantısına alışmaya çalışırken arkadaşı Şevket'in dikkatsizliği nedeniyle Deli Kenan'ın eline düşer. İki arkadaş Kenan'ın elinden beklenmedik bir şekilde kurtulurlar. Ünsal komiser sonunda Kertenkele'nin sahte pasaport alacağı Engin'in adresini öğrenir ve harekete geçer.

Zehra birkaç başarısız denemeden sonra sahte damat adayını nihayet bulur. Okuldan eski bir arkadaşı olan Onur'u o akşam dedesiyle tanıştıracaktır. Kertenkele mahalledeki fakir fukaraya yüklü bir bağışta bulunan bir işadamının ofisinden çıkarken yolda Zehra ile karşılaşır.

Zehra'yı takip eder. Zehra işyerinin yakınlarında saldırıya uğrayınca Kertenkele hemen müdahale eder ve Zehra'yı kurtarır. Kertenkele, Zehra'nın düşürdüğü hediye kutusunun onda kaldığını hatırlayıp kutuyu vermek için malikâneye gittiğinde hayatının sürpriziyle karşılaşır.

KERTENKELE ' DEN PİYANO RESİTALİ

Kertenkele dizisinin sevilen karakteri İmam Ziya yeni bölümlerde de izleyiciyi şaşırtmaya, güldürmeye ve ağlatmaya devam ediyor.

İMAM KILIĞINDAKİ KERTENKELE'DEN PİYANO RESİTALİ

İlk bölümüyle adından söz ettiren Kertenkele dizisinin sevilen karakteri İmam Ziya yeni bölümlerde de izleyiciyi şaşırtmaya, güldürmeye ve ağlatmaya devam ediyor. İlk bölümde karşılaştığı bütün çetrefilli durumlardan ustaca sıyrılmasını bilen Kertenkele, 1 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak ikinci bölümde de izleyicinin karşısına komik, duygusal, trajik sahnelerle çıkacak.

Kertenkele, dizinin yeni bölümünde, piyano sahnesiyle aslında ne kadar romantik olduğunu gösterecek ve gönüllere taht kuracak. On parmağında on marifet olan Kertenkele, ünlü Macar piyanist Franz Liszt'in Liebestraum'unu çaldığı piyano sahnesiyle çok konuşulacak.