Patnos, Pendik Belediyesi İle Kardeş Belediye Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Patnos ile Pendik belediyelerinin, "kardeş belediye" olduğunu açıkladı.

Gül, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ile Patnos Belediyesinde bir toplantı yaptı.
Toplantı sonunda basın açıklaması yapan Gül, 6-7 Ekim'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde Patnos'un çok zarar gördüğünü anımsattı.
Yaraların sarılması için çalıştıklarını dile getiren Gül, "Bizi bu aziz millete hizmet etmekten hiçbir güç, vandalizm ve vesayet çabaları engelleyemez" dedi.

Kardeş belediye uygulamasına hız verdiklerini dile getiren Gül, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in Patnos'un yeniden imarı için elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, 6-7 Ekim'de yaşanan olayların herkesi rahatsız ettiğini belirterek, Patnos'u el birliği ile geliştireceklerini vurguladı.
Kaynak: AA