Hüseyin Gülerce ağaç katliamına tepki gösterdi

CHP'li belediyenin yaptığı ağaç katliamına çok sert tepki gösteren Hüseyin Gülerce, Muharrem İnce'ye seslenerek özür dilemekle o ağaçlar geri gelmiyor dedi.

Hüseyin Gülerce ağaç katliamına tepki gösterdi
Hüseyin Gülerce ağaç katliamına tepki gösterdi
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulunan aynı zamanda da Yalovalı olan Hüseyin Gülerce, CHP'li Yalova Belediyesi'nin yaptığı ağaç katliamı hakkında sert açıklamalarda bulundu. 'CHP'nin yeşil konusundaki duruşu bitmiştir' diyen Hüseyin Gülerce 'Artık bir yerde ağaç kesilirken CHP'liler ağızlarını açamazlar' dedi.

ÖZÜR DİLEMEKLE O AĞAÇLAR GERİ GELMEZ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin suçu karayollarına attığını söyleyen Hüseyin Gülerce, 'Tamam karayolları baskı yapabilir bu şimdi söylenecek bir şey değil senin belediye başkanın niye boyun eğmiş bu baskıya? karayolları ne derse onu mu yapıyorsunuz? Siz sorumluluğu üstüme alıyorum diyorsunuz iyi de o 100 yıllık çınar ağaçları geri gelir mi? özür dilemekle' dedi.

CHP'li belediyenin yapılacak en yanlış yolu seçtiğini ifade eden Hüseyin Gülerce hoyratça herkesin gözü önünde sanki başka bir yol yokmuş gibi ağaçları kestiler ifadelerini kullandı.

CHP'NİN YEŞİL KONUSUNDAKİ DURUŞU BİTTİ

Hüseyin Gülerce şunları söyledi; Burada şu ortaya çıktı. CHP'nin yeşil konusundaki duruşu karizması artık bitmiştir. Artık bir yerde ağaç kesilirken CHP'liler ağızlarını açamazlar. Diyor ki şimdi sayın İnce; biz 180 tanesinin yerine bin 800 tane dikeceğiz AK Partililer de öyle yapıyordu. Sayın Melih Gökçek de öyle yapıyordu. Kaldı ki AK Partililer taşıma yapıyordu ağaçları kesmiyorlardı. Siz 3 tane ağacı taşımak varken 180 tane ağacı keserseniz bu iş bilmezlik olur. Şu an da CHP bütün iddiasını kaybetmiştir. Özür dilemek de bu kesilen ağaçları yerine getirmez kimseyi de tatmin etmez.