Tire'yi Gururlandıran Eğitim Hizmetine Kutlama

Tireli hayırsever işadamı, Belediye Meclis Üyesi Atilla Çallıoğlu ve eşi Belgin Çallıoğlu, Atilla-Belgin Çallıoğlu Fen Lisesi öğretmenlerine Tire Gölet Restoran ‘da yemek verdi.

Tire'yi Gururlandıran Eğitim Hizmetine Kutlama
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve eşi Yüksel Çiçek’in onur konuğu olduğu yemeğe, öğretmenler aileleri ile birlikte katıldı.


Atilla-Belgin Çallıoğlu çifti, konuklarını okul müdürü Mevlüt Dinç ile birlikte restoran girişinde karşıladı. Tire Gölet Restoran’daki yemek gayet sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yemekte bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ''Atilla kardeşimizle ilçemize böyle bir okul kazandırdığımız için her zaman büyük bir onur duyuyorum. Arsayı biz verdik, Atilla kardeşim de muazzam bir okulu ilçemize kazandırdı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az gelir. Tabii sadece okul olarak değil, Atilla Çallıoğlu’nun ilçeye hizmetleri büyükşehir belediyesinde de devam ediyor. Kendisi aynı zamanda ilçemizden seçilerek büyükşehir belediye meclis üyesi oldu. Orada da çeşitli komisyonlarda beraber görev yapıyoruz’’ dedi.

Başkan Çiçek, Tire Belediyesi olarak okul için yapacaklarının bitmediğini ve okulun etrafına yeni yaşam alanları kazandıracaklarını ifade etti.

Hayırsever işadamı Atilla Çallıoğlu ise ''Aslında bu yemeği 24 Kasım öğretmenler gününde yapacaktık. Ama başkan beyle işlerimiz yoğun olduğu için anca bugüne denk getirebildik. İlk öğretmenler gününü kutladığımızda öğretmen sayımız da, öğrenci sayımız da azdı. Ama şu anki tabloya baktığımızda daha ikinci yılımızda nereye geldiğimizi görüyoruz. İlk senenin tavan puanı, ikinci senemizin taban puanı oldu. İnanıyorum ki bu kadroyla bizim lisemiz, fen lisesi deyince ilk akla gelen okullarla yarışacaktır'' dedi.

Gecenin sonunda Çallıoğlu Ailesi, öğretmenler ve ailelerine geçmiş öğretmenler günü nedeniyle hediye takdim ettiler.
Kaynak: İHA