Karagül Son Bölümde Kendal Oğlunu Kurtarabilecek Mi?

Karagül'de heyecan ve gözyaşı eksik olmuyor. Karagül son bölümde Asım Kendal'ın yaptıklarına dayanamaz ve evden kaçar. Fakat Karagül'de herkesin sonradan öğreneceği şey Asım Kendal'ın dörtle gözle beklediği oğlu için tek umuttur.

Karagül Son Bölümde Kendal Oğlunu Kurtarabilecek Mi?
Karagül'de Kendal Ağa acımasızlığı ile bilinir. Kendi küçük dünyasında o bir ağadır ve ne isterse yapmakta özgürdür ve bu hayatta istediği en çok istediği şey kendisine yakışır bir varistir. İlk eşi Emine'den olan oğlu engellidir. Kendal ağa o küçük dünyasında aynı zamanda bir kraldır ve bu engelli çocuğu kendisine yakıştıramaz. Bir türlü kendi oğlu gibi göremez ve sevemez. Bir oğul için başka arayışlara girer. Hatta bu oğlan sevdasına kendi öz kardeşini öldürmek ister. Çünkü yeğeni Baran'ı kendi öz oğlu bellemiştir ve onu kimse ile paylaşmak istemez.

Karagül 60. son bölümü Fox TV sitesinden izlemek için TIKLAYIN

'Karagül'de Kendal yaptıklarının cezasını çekiyor.'

Fakat bu durum çokta uzun sürmez, kardeşini öldürmek istediği öğrenilir ve yeğeni ile arası zamanla açılmaya başlar. Kendal bu hırsından asla vazgeçmez, bu uğurda kuma üstüne kuma getirir. Ve Karagül'de ağamız büyük emeline ulaşır,  en son eşi Sibel'den bir oğlan çocuğa sahip olur. Sevinçten deliye dönen Kendal resmen bayram eder. Tüm bu hengamede zaten varolan oğlunu görmezlikten gelmeye devam eder. Oğlu Asım'ın tek isteği ise babasının yalandan da olsa başı bir kez okşamasıdır. Artık Asım'ın dayanacak gücü kalmamıştır ve çareyi o haline rağmen evden ayrılmakta bulur. Asım, hiç bilmediği uzun bir yolculuğa çıkmıştır. Ama yine kendi için değil, babasının kendisi uzakta iken daha mutlu olacağını düşündüğü için tüm sevdiklerini terketmiştir.


Asım kardeşine umut olabilecek mi?

Karagül son bölümde Kendal Ağa'nın oğlan sevincinin ne kadar kısa sürdüğüne tanık olduk. Öyle ki oğlu için tertiplediği kutlamada eğlenirken acı haberi aldı ve apar topar hastaneye koştu. Yeni doğan çocuğu çok hastadır ve acil kemik iliği nakline ihtiyacı vardır. Kendal oğlu için canını vermeye hazırdır fakat doktordan duydukları karşısında yıkılır. Çünkü uyumlu iliğin çok zor bulunacağını söyleyen doktor, ancak bebeğin bir kardeşi varsa işlerinin çok daha kolay olacağını vurgular. Kendal'ın aklına hemen o beğenmediği oğlu Asım gelir. Artık Kendal'ın en büyük mutluluğu,  engelli diye hiçe saydığı oğlu Asım'a bağlıdır. Yanı başındayken yüzüne bile bakmadığı oğlunu şimdi fellik fellik aramaya başlamıştır. Tüm konak sakinlerinin düşündüğü tek bir şey vardır, Kendal yaptıklarının cezasını çekmektedir.

Peki ama Karagül son bölümde Asım'ı bulup eve tekrar geri getirebilecekler mi? Kendal oğlunu kurtarırsa Asım'ıda evladı gibi görmeye başlayacak mı? Sibel oğlunu kurtarmak için herkesten gizlediği kızı Ayşe'ye kendi kızı olduğunu söyleyecek mi? Hepsi ve çok daha fazlası Karagül 60. son bölümde bizlerle olacak....