'Yedi Bölge, Yedi İlçe Kardeşçe' Projesi Faaliyetleri

CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Yedi Bölge, Yedi İlçe Kardeşçe" projesi kapsamında bir grup partili, Havza'da bir araya geldi.

Ancer Otel'de gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, proje iştirakçilerine yönelik ziyaretlerin Kahramanmaraş'tan başladığını ve sırasıyla Şırnak'ın Cizre ilçesi, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi ve Sivas'ın Şarkışla ilçeleriyle sürdüğünü söyledi.

Havza programı sonrasında ise Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde toplanacaklarını ifade eden Başak, şunları kaydetti:
"Proje kapsamında gittiğimiz her yerde partimizin ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlarımız ile sohbetler ediyoruz. Konak İlçe Başkanlığımız merkez olmak üzere Türkiye genelinde farklı bölgelerde belirlenen ilçe başkanlıklarını bir araya getirerek örgütün eksiklerini tanımlamasına ve toplumsal olarak ortak paydalarımızın farkındalığının yaratılmasına yardımcı olacağımız inancını taşıyorum. Partililer olarak empati kültürümüzü ve birlikte politika üretebilme becerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin neresinde olursa olsun parti örgütlerimizin ortak paydada bütünleşmesine yarar sağlamak istiyoruz."

Kaynak: AA