Havza Kaymakamı Tanrısever'den Öğrencilere Tavsiyeler

Havza Anadolu Lisesinde düzenlenen meslek tanıtım günlerine katılan Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, öğrencilere hedef belirledikten sonra disiplinli ve düzenli çalışmalarını tavsiye ederek, "Annemin hayali benim hedefim oldu. Hedefime ulaşmak için disiplinli ve düzenli çalıştım, başardım" dedi.

Havza Anadolu Lisesinde okul idaresi ve okul aile birliği işbirliğiyle düzenlenen meslek tanıtım günlerine katılan Tanrısever, öğrencilerle kaymakamlık mesleği, nasıl kaymakam olunur, okul ve çalışma hayatı hakkında sohbet etti.
Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Tanrısever, öğrencilere hedef belirledikten sonra disiplinli ve düzenli çalışmalarını tavsiye ederek, şunları söyledi:
"Annemin hayali benim hedefim oldu. Hedefinizi seçin ve ona odaklanın. Hedefime ulaşmak için disiplinli ve düzenli çalıştım, başardım. Şu anki konumlarınız itibarıyla sizlerin omuzlarınızdaki yük daha fazla. Çünkü sizler bizlerden daha iyi imkanlara sahipsiniz. Sizlerin görevi okumak ve devletimize faydalı olmak. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın. Kendinizi motive ederseniz ve kendinize inanırsanız başaramayacağız bir iş yok. Ben fakir bir ailenin çocuğu olarak bunu başardım. Sizler de başarabilirsiniz. Başarı da başarısızlık da sizlerin elinde. Sizlere tavsiyem düzenli, disiplinli ve planlı çalışmanız."
Havza Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Burak Kazdal ise bu tür seminerleri önemsediklerini anlatarak, "Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize katkıda bulunmak adına çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: AA