Kiraz Mevsimi 21. Bölüm Derin, gittikçe köşeye sıkışır

Fox Tv ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Kiraz Mevsimi 21. Bölümüyle 29 Kasım Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Kiraz Mevsimi 21. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kiraz Mevsimi 21. Bölüm Derin, gittikçe köşeye sıkışır
Kiraz Mevsimi Dizisi 21. Bölüm özeti:

Öykü'yle Ayaz kavgalıdır. Öykü çok üzgündür. Ayaz ise Öykü'ye çok kızgındır. Derin'in Öykü'yle ilgili söyledikleri yüzünden hırsını alamayan Ayaz, Derin'e hesap sormaya gider. Mete de Ayaz'la birliktedir.

Herkes Sibel'in evine davet edilir. Bu davete Şeyma, Derin'i de getirir. Ayaz, Derin'le ilgili herkesi şoke edecek bilgileri ortaya döker. Derin, gittikçe köşeye sıkışır. Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kaybolurlar.

Kiraz Mevsimi 20. Bölümde yaşananlar:

Öykü'nün moda evindeki ilk iş günüdür. Monika, tüm yetkileri ona vermiştir. Bundan haz etmeyen Önem, Öykü'ye karşı Şeyma'yı kullanır. İki arkadaş, uzun bir aranın ardından ilk kez yakınlaşırlar. Ayaz ve Mete, Derin'in açığını bulmak için onu yakından tanımak isterler.

Erkekleri de toplayıp birlikte bir akşam yemeğine çıkarlar. Monika, Öykü'ye kariyeri için harika bir fırsat sunar. Öykü, eğer isterse İtalya'da eğitim görüp çalışabilecektir. Öykü, aşkı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorundadır.