Hayat Yolunda 8. Bölüm Melis’in aklında yeni bir oyun vardır

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Hayat Yolunda 8. Bölümüyle 26 Kasım Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. İşte Hayat Yolunda 8. Bölüm fragmanı ve özeti...

Hayat Yolunda 8. Bölüm Melis’in aklında yeni bir oyun vardır
Hayat Yolunda Dizisi 8. Bölüm özeti:

Alp ile Cem bir kez daha karşı karşıya gelirken, Şafak da Cem ' i sevdiğini sonunda itiraf ediyor.

Selim, aklındaki kişinin Yelda olduğunu sonunda Cem ' e itiraf eder. Alp, Melis ' ten çocuğu aldırmasını ve hastaneden ayrılmasını ister. Alp ' in isteklerini itiraz etmeden kabul eden Melis ' in ise aklında yeni bir oyun vardır. Selim, annesinden kalan parayla hastanenin hisselerini Alp ' ten geri almaya karar verir. Veysel Hoca gerekli konuşmayı yapsa da, Alp bu durumun Şafak ' a bağlı olduğunu söyler.

Cem ve Şafak arasındaki yanlış anlamalar devam eder. İkisi de gururlarının bir türlü önüne geçip, gerekli konuşmayı yapamazlar.

Beraber vakit geçiren Yelda ve Selim yakınlaşır. Bu durum Yelda ' nın kafasını karıştırır.

Planını uygulamaya başlayan Melis, sonunda Şafak ' ın hamilelikten haberdar olmasını sağlar. Aldığı haberle Alp ile şiddetli bir tartışma yaşayan genç kadın, sonunda Cem ' i sevdiğini itiraf eder.

Alp ile Cem bir kez daha karşı karşıya gelir. Zeliş ' in, Şafak ' ın yanında kalabilmesi için Alp ' in imzası gerekmektedir. Ancak yaşananlardan sonra Alp, elindeki bu kozu sonuna kadar kullanmaya kararlıdır.