Gülerce: Seçimde Melih Gökçek'e karşı çalıştılar

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, "Cemaat, seçimlerde Gökçek kazanmasın diye çouluk çocuğuyla beraber Mansur Yavaş'a çalıştı" dedi.

Gülerce: Seçimde Melih Gökçek'e karşı çalıştılar
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündemi yorumlayan Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, Gülen cemaatiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Amerika'da Fethullah Gülen ile bir görüşmesini anlatan Gülerce, 'Sayın Fethullah Gülen bana dedi ki; 'Hüseyin Bey sizin eski arkadaşlarınız içinde bizi en çok seven ve bize en çok yardım eden Melih Gökçek.' dedi. Ben de bunu bir müjde olarak Melih Bey'e ilettim. Melih Bey'in gözleri doldu. O kadar bir sevgisi var... Ve ben o sevginin artması için aracılık yapıyorum, Melih Bey'in selamını götürüyorum gittiğimde' şeklinde konuştu.

Gülerce şöyle devam etti:

'Şimdi siz Tayyip Bey'e düşman hale gelebilirsiniz. Hain ilan ettiniz. Neye göre ilan ettiniz o da ayrı bir konu. Sivil toplum kuruluşlarının böyle bir ölçüsü olmaz. Devlet adamları birini hain ilan edebilir, ihanetini görür. Her islami topluluk işine gelmeyen bir ülkenin yöneticisini hain ilan ederse ne olur? Radikal islami guruplara dönersiniz. Erdoğan'ı hain ilan ettiniz. Melih Gökçek'ten ne istiyorsunuz?

BELEDİYEDE ÜST BÜROKRASİDEKİLER MANSUR YAVAŞ'A ÇALIŞTI

Melih Bey Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bürokrat koltuklarını çok güvendiği, sevdiği için bu arkadaşlarla doldurmuş. Ben yakınen biliyorum. Seçimlerde Gökçek kazanmasın diye büyükşehir belediyesinde üst bürokrasideki insanlar çoluk çocuğuyla beraber Mansur Yavaş'a çalıştılar. Bir de orada hakaretler başladı, vefasızlık başka bir şeye dönüştü.'
BEYAZ GAZETE