Küçük Gelin 54. Bölüm - Devran ' ın beklenmedik tutumu

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 54. bölümüyle 23 Kasım Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 54. Bölüm - Devran ' ın beklenmedik tutumu
Küçük Gelin Dizisi 54. Bölüm özeti:

Türkiye ' nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Küçük Gelin 53. bölümde yaşananlar:

Melek, Devran ' ın beklenmedik tutumu karşısında şaşkına döner. Zümrüt ' ün anlattıklarıyla gerçeklerle yüzleşmenin şokunu yaşayan Kadim, duydukları karşısında adeta yıkılır. Rojhat ' ın elinden kaçmaya çalışan Azad, telefonla konağı arar. Telefonu açan Zehra, Azad ' ın sesini duyunca ne yapacağını bilemez.

Zehra ' yı duyan Devran, Azad ' ın yaşadığını öğrenince Leyla ' yı boşamaya karar verir ve Melek ' e resmi nikah kıymak için hızla hazırlıklarını tamamlamaya çalışır. Melek ' ten intikam almak isteyen Leyla ise Zehra ' nın aklını çeler ve kötü bir oyun oynayarak anne kızı karşı karşıya getirir.