Dernek Başkanları Eman Termal Otel'e Hayran Kaldı

Sındırgı Belediyesi, Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu tarafından düzenlenen ‘Hemşeri Dernekleri Festivali’ne katılan dernek başkanlarını Eman Termal Otel’de ağırladı.

Dernek Başkanları Eman Termal Otel'e Hayran Kaldı

Sındırgı Belediye Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Eman Termal Otel'e hayran kalan dernek başkanları Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a teşekkür etti. Geziye 20 derneğin başkanının yanı sıra Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay da katıldı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da termal tesisi ziyaret ederek, dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Yavaş, bu ülkenin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Misafirlerini Sındırgı’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Yavaş, “Farklı kültürlerin ama bir ortak bir ilde toplanıp ta bir iş belirlenmesinden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Beraber olmanızdan dolayı. Çünkü Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan hadise birlik ve beraberlik. İnsan bilmediği şeyin düşmanıymış. Tanımayınca insanlar birbirini hakkında zanda bulunur. Bizim dinimiz gereğinde zannın çoğu haramdır bundan kaçının deniyor. Ve bu birliktelik belki çoğu insanın birbirine olan kardeşliğini daha da pekiştirecektir. İlk bu fikri kim attıysa ve buna ortak olan sizleri tebrik ediyorum. Yıllar boyunca can verenler, bu memleketi kanlarıyla sulayanlardan Allah onlardan razı olsun. Onları rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Onların gelecek nesillere iyi anlatılması, iyi aktarılması iyi anlatılması ve bu ülkenin kolay kazanılmadığını ve kolayda terk edilmeyeceğini bilincinin herkeste oluşturulması lazım. Bbirlikteliğinizin daim olmasını, büyük olmasını bu memlekete bunun enerji, sinerji ve güç katacağını düşünüyorum. Ben böyle bir toplulukla, böyle bir insanlarla beraber olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Hedefimiz Sındırgı'ya değer katmak. Hepimize Rabim kolaylıklar versin. Şu memlekette tuğla üzerine tuğla koyandan Allah razı olsun. Umarım şu birliktelik ülkenin tamamına yayılır. Ülkenin bütün insanları kardeş olur. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanlar birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Daha sonra dernek başkanları doğayla iç içe olan Eman Termal Tesislerini gezdi ve bol bol fotoğraf çekti. Başkanlar şifalı olan termal sulardan da faydalanmayı ihmal etmedi.
Kaynak: İHA