Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinin Ziyaretleri

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Aziziye ilçesindeki Ilıca Şeker Fabrikası ile Ilıca Termal Tesislerini ziyaret etti.

Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan ve Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da eşlik ettiği meclis üyeleri, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın nezaretinde, Ilıca Şeker Fabrikası ile Ilıca Termal Tesislerini gezdi.
Şeker pancarının fabrikada işlenme evresi hakkında fabrika yetkililerinden bilgi alan üyeler, daha sonra Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesislerine geçti.
Burada yeni yapılan aile kabinlerini gezerek bilgi alan üyeler, tesislere yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.
Meclis üyelerini ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Orhan, şöyle konuştu:
"İlçemiz adına kalkınma lokomotifi görevini üstlenen Ilıca Şeker Fabrikası ile termal tesislerimizi ziyaret eden meclis üyelerimiz, bizleri onurlandırdı. Sadece ilçemiz için değil, Erzurum ve bölgemiz için çok önemli bir değer olan termal tesislerimizle ilgili tanıtımda önemli eksiklik bulunuyor. Erzurum'un her ilçesinden temsilcilerin yer aldığı meclis üyelerimize, tesislerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Kendileri de hayranlıklarını ifade ederek, yapılan yatırımı takdir ettiler. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz."
Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Fevzi Polat da termal tesislerin kentin turizm merkezi vizyonuna, önemli katma değer sunacak kapasitede olduğunu belirtti.

Hizmet kalitesi ve yeni yatırımla Ilıca Termal Tesisleri'nin kentin önemli bir marka değeri olduğunu belirten Polat, temiz ve görsel estetiği olan kaliteli bir tesisle karşılaştıklarını ifade etti.

Polat, kendilerine ve Erzurumlular'a düşen görevin, bu güzel tesisin tanıtımını en iyi şekilde yapmak olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA