Bitlis'te '5. Gençlik Buluşmaları Programı' Düzenlenecek

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu'na bağlı Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu'nun Bitlis'te geleneksel hale getirdiği, Gençlik Buluşmaları Programı'nın bu yıl 5.'si düzenlenecek.

Bitlis Kültür Merkezi'nde düzenlenecek program, 20 Kasım Perşembe günü AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün katılımıyla gerçekleşecek.
Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki programlarda, birçok yazar ve akademisyeni Bitlis gençliğiyle buluşturduklarını anımsattı.
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu'nun, ülkenin her yerinde gençlik odaklı faaliyetlerinin hızla devam ettiğini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:
"Uluslararası, ulusal ve yerel bazda konfederasyon, federasyon ve dernekler bazında sahada çalışıp gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yine Bitlis'te bu yıl 5.'sini düzenleyeceğimiz, Gençlik Buluşması Programı'na, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü davet ettik. Konfederasyonumuzda yüksek istişare kurulu üyemiz olan Külünk, bizleri yeni Türkiye'nin inşasında insan ve medeniyet konuları ile aydınlatacak. Programa bütün halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz."
Kaynak: AA