Kocamın Ailesi 20. Bölüm - Fatih’ten sürpriz ziyaret

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kocamın Ailesi 20. Bölümüyle 20 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte Kocamın Ailesi 20. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kocamın Ailesi 20. Bölüm - Fatih’ten sürpriz ziyaret
Kocamın Ailesi Dizisi 20. Bölüm özeti:

Tarık evden çıkarılmak istendiğini öğrendiğinde Ar ailesine iyiden iyiye kırılır. Pelin ve Mukadder, Tarık'ın kalması için ne yapacaklarını düşünürken, aileye Fatih'ten sürpriz bir ziyaret var. Gazanfer'in başı ise bu kez gerçekten büyük belada. Tüm bunlar olurken sezgilerinin peşinden giden Mukadder de, işlerin tahmin ettiğinin çok ötesinde olduğunu öğrenir.

Kocamın Ailesi Dizisi 19. bölümde yaşananlar:

Engin ' in Tarık ' ın Ar Ailesi'nin gerçek oğlu olduğunu öğrenmesi, Şeniz ' in iyice köşeye sıkışmasına neden olurken, Tarık ' la Engin arasındaki ipler gittikçe gerilir.

Engin ' in apartman içindeki düşmanları artarken, Güneş ' le Tarık ' ın araştırmaları onları Rıza Bakır hakkındaki gerçeklere ulaştırır. Fatih ' e ise, Miray konusunda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır.

Pelin yüzünden bir kez daha Hakan ' la karşı karşıya kalan Tülay da artık yalnız değildir. Ar ailesi içindeki yerine güvenen Engin ise ortalığı karıştırmaya devam ederken, hiç beklemediği birinden darbe yiyecektir.