Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu'ya hizmet sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek" dedi.

Yılmaz, AK Parti Perşembe 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Kongrede söz alan Yılmaz, Ordu'ya hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.
Ordu'yu 2017 yılına kadar yeniden inşa edeceklerini ve değişimin hissedileceğini belirten Başkan Yılmaz, "Milletvekilliği dönemimizde yaptığımız hizmetler, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

Perşembe ilçesine yeni projelerin müjdesini de veren Yılmaz, şöyle konuştu:
"Bir milyon liralık kent meydanı projesi bugün itibariyle sonuçlandı. Yüklenici firma, bugün devir teslim aldı ve başladı.

Tam 75 gün sonra yani 2,5 ay sonra hizmete açılacak. İnşallah Perşembe ilçemiz çok güzel bir meydana sahip olacak. Ordu'muzun en önemli 2 sorunu var bir yol iki su. Su ile ilgili Perşembe'nin bir sıkıntısı vardı.Geçen yıl Perşembe ilçesiyle, Kumru şehir merkezinde sular akmadı. Dolayısıyla bizim acil müdahale etmemiz lazım. Göreve gelir gelmez 15 günde ihalemizi yaptık. Tam 1 milyon liralık maliyetle birlikte bu yaz Perşembe ilçemizin mümkün olduğu kadar susuz bırakmamaya çalıştık. 1 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yıl şehir merkezinin su problemini çözdük. 2015 yılında yani ocak ayından itibaren Perşembe ilçemizin ödeneğini ayırdık. Projesini yaptık. Tam 2,5 milyon liralık suya yatırım yapmak suretiyle Perşembe ilçemizin tamamının su meselesini inşallah 2015 yılında bitiriyoruz. Bu da Perşembe ilçemize hayırlı uğurlu olsun."
Kaynak: AA