Sungurlar 4. Bölüm - Kanlı savaş senaryosu

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 4. bölümüyle 16 Kasım Pazar akşamı Samanyolu ekranlarında olacak.

Sungurlar 4. Bölüm - Kanlı savaş senaryosu
Sungurlar Dizisi 4. Bölümde yaşananlar:

Dizinin geçen haftalarındaki bölümünde Serdar Komutan içi sızlayarak da olsa Naza'yı rehin bırakmak zorunda kalmıştı. Ağır işkencelere maruz kalan Naza bu haftaki yeni bölümde zor da olsa rehin tutulduğu yerden kaçmayı başarıyor.

Sungurlar Dizisi 4. Bölüm özeti:

Naza, Serdar Komutan'a ulaşmak için her türlü yolu dener. Serdar Komutan ise Süleyman Şah Saygı Karakolu ' nuna düzenlenecek sabotajı engellemekle meşguldür.

Suriye ' den bir türlü çıkamayan Sungurlar timi şimdi de kendilerini ve Türkiye ' yi felakete götürecek bir senaryo ile karşı karşıya.

SUNGURLAR'DA KANLI SAVAŞ SENARYOSU!

İstihbaratçı Yavuz, aldığı emiri yerine getirmeye ve Türkiye ' yi savaşın eşiğine getirmeyi kafaya koymuştur. Bu yüzden de inanılmaz bir oyun hazırlar. Yavuz, aldığı emirle savaş ortamını hazırlamak için Suriye ' de kendisi için çalışan örgüte Süleyman Şah Saygı Karakolu ' nu hedef almalarını söyler. Bu kumpastan haberdar olan Naza, ölümü bile göze alarak, Serdar Yüzbaşı ' ya ulaşmayı deneyecektir. Tabi kendi için hazırlanmış tuzakları aşabilirse…

Olan bitenden haberdar olan Serdar Komutan ve Doktor, Sungurlar Timi ' ni de arkalarına alıp bu sabotajı engellemeye çalışacaklardır fakat örgütün de bir numaralı hedefi haline gelirler.