Kavak Kırmızı-beyaz Oluyor

Samsun'un Kavak ilçesinde belediye tarafından başlatılan çalışmalarda sokak kaldırımları ve ana yol kenarları kırmızı-beyaza boyanıyor.

Kavak Kırmızı-beyaz Oluyor

Kavak ilçesinde kaldırım taşları ve refüjler Samsunspor'un renkleri kırmızı-beyaza boyanıyor. Samsun'da bazı kamu kurumlarının başlattığı ve kısa zamanda diğer kurumlarında destek verdiği Kırmızı-beyaz kampanyasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan da destek geldi. Sarıcaoğlu, ilçede bulunan tüm kaldırım kenarlarını ve refüjlerin kırmızı beyaza boyanması konusunda talimat verdi.

Kavak'ta yapılan kırmızı-beyaz boyama çalışmalarını duyan Şirinler Taraftar Grubu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsunspor'un bir Samsun markası olduğunu ve bu markaya sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Samsun merkezinde yapılan kırmızı-beyaz boyama kampanyalarına ilçelerinden de destek verdiklerini ifade eden Sarıcaoğlu, "Bu kampanyaya bizlerinde destek vermesi gerektiğini düşünerek bizde ilçemizde boyama çalışmalarına başladık. Kısa zamanda ilçe merkezinde bulunan kaldırım ve ana yol refüjlerinde boyama çalışmalarını tamamladık. Yakın zaman içerisinde tüm ilçemizin yolları kırmızı beyaz olacak" dedi.

Kampanyaya verdiği destekten dolayı Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür eden Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "Samsunspor bizim sevdamız. Bu sevdaya sadece taraftarın değil tüm yöneticilerinde sahip çıkması gerekiyor. Bu anlamda yapılan kırmızı-beyaz boyama kampanyasına verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyor ve diğer ilçelerinde Kavak'ı örnek alarak yakın zamanda kaldırım ve ana yol refüjlerini kırmızı beyaza boyamasını ümit ediyoruz" diye konuştu.

Şirinler Taraftar Grubu Üyesi Cüneyt Şenkal'ın katıldığı ziyarette Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür plaketi ve Samsunspor atkısı hediye edildi. Ziyaretin ardından yapılan boyama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarıcaoğlu ve taraftar grubu temsilcileri ellerine boya fırçasını alarak kaldırımların boyanmasına yardımcı oldu. Boyama çalışmalarını gören Kavak halkıda belediye Başkanı Sarıcaoğlu'na alkışlarla teşekkür etti.
Kaynak: İHA