Dengir Mir Mehmet Fırat'tan bomba iddia: Meral Akşener Ak Parti'deydi...

Ak Parti'nin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, MHP'li Meral Akşener'in Ak Parti'nin kuruluş döneminde çalışmalarda yer aldığını ancak, aldığı tehditler nedeniyle Ak Parti'yi bırakmak zorunda kaldığını öne sürdü.

Dengir Mir Mehmet Fırat'tan bomba iddia: Meral Akşener Ak Parti'deydi...
Uzun süre AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı yapan ve partinin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, MHP'li Meral Akşener'in de Ak Parti'nin kurucu üyesi olduğunu ve tehdit edildiği için partiden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Ak Parti kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Dinamit' programına canlı yayın konuğu olurken Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

MERAL AKŞENER, AK PARTİ'NİN KURUCULARINDANDI


Meral Akşener'in Ak Parti'nin kuruluş çalışmalarında yer aldığını ancak askeri cenahtan aldığı tehditler nedeniyle partiyi bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Dengir Mir Mehmet Fırat canlı yayında şu sözleri söyledi:

2001'de Ak Parti'nin kuruluş aşamasında yer alan bir çok kişi tehdit edildi. Ve bunların bir kısmı da bu tehditler sonrası ayrılmak zorunda kaldı. Bu tehditler askeri cenahtan geliyordu. Bunlardan birisi de şu anda MHP'nin milletvekili olan Meral Akşener'di. Meral Akşener'le belli bir dönem çalıştık ve bir süre sonra koptu. Kuruluş aşamasında bir çok kişi tehdit edildi.

BEYAZ GAZETE