O Hayat Benim 29. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi O Hayat Benim, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. O Hayat Benim, 16 Kasım Pazar akşamı 29. Bölümü ile Fox TV’de!

O Hayat Benim 29. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
O Hayat Benim Dizisi 29. Bölüm özeti:

Fox TV'de pazar akşamları ekranlara gelen O Hayat Benim'de hüzün ve gözyaşı eksik olmuyor. O Hayat Benim'de Bahar Efsun'un kirli oyunu nedeni ile Ankara'ya doğru yola çıkmak zorunda kalır. Ateş ise eli kolu bağlı bahar'ın gidişine sessiz kalmak zorunda kalmıştır. O Hayat Benim yeni bölümde tüm gerçekler açığa çıkacak ve Ateş ile Bahar için yeni bir şans doğacak. O Hayat Benim'in 29. yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim 29. bölümde Bahar babasının hastalığı nedeni ile Ankara'ya gidemez ve yoldan geri dönmek zorunda kalır. Efsun ise planının işe yaramasından dolayı çok mutludur. Bahar'ın Ateş'ten kardeşi için vazgeçmesi ve tüm herşeyi terkedip yeni bir hayat kurmak istemesi, Efsun için bulunmaz bir fırsata dönüşür. Fakat hesap etmediği bir şey vardır. Ateş hamile olması ile ilgili söylediği yalanı öğrenecektir ve ona kötü bir sürpriz hazırlayacaktır. Tüm gerçekleri öğrendikten sonra kendini planın içine dahil eden Ateş, Efsun'a evlenmek istediğini söyleyecek. Bahar'ında gerçekleri öğrenmesi ile Efsun'un en mutlu olacağını düşündüğü gece aslında yeni bir intikam ateşini yakacağı çok kötü bir güne dönüşecek.

O Hayat Benim yeni bölümde Bahar kardeşini bir daha affedecek mi? Ateş ve Bahar için yeni bir şans doğacak mı? Bahar ailesi ile olan bağlarını koparacak mı? Hepsi ve çok daha fazlası O Hayat Benim yeni bölümde sizlerle....

O Hayat Benim her hafta pazar akşamları saat 20:00'da Fox TV ekranlarında sizlerle...