Ersiad Aşure Günü Düzenledi

Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) Muharrem Ayı nedeniyle Erzincan Kültür Merkezi’nde Aşure programı düzenledi
Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği, Erzincan Kültür Merkezi'nde ayı münasebetiyle düzenlediği Aşure gününde Erzincanlıları buluşturdu.

Ersiad Aşure Günü Düzenledi

Yapılan duaların ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Canikli, günün anlam ve önemine değindi.

ERSİAD olarak ilk defa Aşure programı düzenlediklerini belirten Başkan Canikli, "Aşure günlerini geleneksel hale getireceklerini ve sürdüreceklerini söyledi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajlarıda veren Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Canikli, katılımcılara da teşekkür etti.

Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca da konuşmasında, Aşure gününü düzenleyen ve Erzincanlıları bu programda buluşturan ERSİAD yöenetimine teşekkür etti.

Fatih Müstüsü İrfan Üstündağ'da Aşure gününde yaptığı konuşmasında, günün anlam ve önemiyle ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Programa katılan Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan ise yaptığı konuşmasında, Erzincanlılarla birarada olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Erzincanlıların herkes tarafından örnek alınması gerektiğini söyledi.

Programda yapılan konuşmaların ardından davetlilere Aşure ikramında bulunuldu.

Asure gününe, Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ, Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Canikli, Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği eski Başkanı Gülbey Sezgin ve Erzincanlılar katıldı.

Kaynak: İHA