Arka Sokaklar 346. Bölüm Aylin vuruluyor!

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 14 Kasım Cuma akşamı 346. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 346. Bölüm Aylin vuruluyor!
Arka Sokaklar Dizisi 346. Bölüm özeti:

Aylin'den kötü haber
Rıza baba ve ekibi uyuşturucu tacirlerine karşı yeni bir oprerasyon düzenler ve çatışma çıkar. Çatışmanın ortasında kalan Aylin, uyuşturucu müptelası bir genç tarafından vurularak Ağır yaralanır. Durumu kritik olan Aylin, derhal ameliyata alınır.

Mesut, Tunç ile birlikte Esma'ların evine, babası ile tanışmaya gider ve ilk tanışma gayet güzel ve sıcak geçer. Rıza baba Ali'nin Mesut'un evinde kalmasını öğrenir ve Ayla ile tartışır. Pınar, Ali ile tekrar barışmak için geri adım atmaz ve Ali'de bu duruma fazlasıyla kırgındır.

Uyuşturucu bağımlısı olan Oktay, sevgilisi İnci'yle birlikte annesinden para istemeye gider, fakat umdugunu bulamayan Oktay tüm evi dağıtarak istediği parayı bulur ve İnci ile birlikte Nail'den mal istemeye gider.

Oktay, uyuşturucu satıcısı olan Nail'e karşı fazlasıyla olan borcundan dolayı istediği malı alamaz. Nail, Oktay'a mal vermek için şartları vardır. Oktay'dan hazırlanmış olan uyuşturucu paketlerini istediği adrese teslim etmesi halinde hem borcunu silecek ve Oktay'ın borrcunu silecektir. Oktay bu teklifi kabul etmez zorunda kalır ve Nail ile çalışmaya başlar.

Rıza baba ve ekibi, Uyuşturucu satıcısı Oktay ve İnci'nin peşine düşer. Oktay'ı Aylin ıssız bir sokakta sıkıştırır. Ancak Oktay'ın gözü dönmüştür. Aylin'e peş peşe ateş etmeye başlar. Aylin olduğu yerde kala kalır. Oktay kaçar. Aylin acil hastaneye kaldırılır ve durumu kritiktir. Herkes kaygıyla ameliyathanenin kapısında beklemektedir.

Yayın Tarihi:14 Kasım Cuma/2014
Yayın Saati:20.00