Diğer Yarım 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Diğer Yarım, Pazar akşamlarının ses getiren dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Nefesleri kesecek 21. Bölümüyle Diğer Yarım, 16 Kasım Pazar akşamı ATV ekranlarında olacak.

Diğer Yarım 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Diğer Yarım Dizisi 21. Bölüm özeti:

Poyraz'ın evlilik kararı herkeste şok etkisi yaratmıştır. Zeynep'in beklenmeyen hamlesi ise ortamın gerginliğine tuz biber eker. Poyraz artık daha da sıkışmıştır. Esin'in Poyraz'la evlenmesi için artık elinde çok güçlü bir koz vardır.

Esma, nihayet annesinden ve babasından hesap sorar. Onlardan her şeyi anlatmasını ister. Ecevit, kendini savunsa da Meryem bunu saklamayı tercih eder. Kızlardan susmalarını, bu işin peşine düşmemelerini ister. Fakat Esma annesinin sözünü dinlemez. Ve birçok olayı su yüzüne çıkarır.

Ecevit, tüm servetini Arif'in aldığını öğrendiğinde soluğu Arif'in yanında alır. İki eski arkadaş sonunda hesaplaşacaktır. Tarık, adım adım gerçekleri ortaya çıkarmaya başlamıştır. Fakat en son adımı, onun tüm doğrularını alt üst eder. Bu, Tarık için büyük sorgulamalara sebep olacaktır. Öyle ki bu sorgulamadan Esma da nasibini alacaktır.