Başarılı Öğrencilere Protokolden Pasta

Gerze Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilere yönelik kutlama programı düzenlendi.

Gerze Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her ay devam edecek deneme sınavında dereceye giren öğrenciler başarılarını Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Emniyet Müdürü Ünal Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdür Özgür Tokgöz'ün katılımıyla pasta keserek kutladı.
İlçe Milli Eğitim Müdür Özgür Tokgöz, Gerze'de öğrencilere bu tür kutlamalarla motivasyon ve gayret kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Tokgöz, sınavların ortaöğretim ve lise düzeyinde gerçekleştirildiğini, bu doğrultuda Gerze'de bulunan öğrencilere üniversite sınavı öncesi ön hazırlık sağlandığını ifade etti.

Bir sonraki deneme sınavının 20 Kasım'da olacağını hatırlatan Tokgöz, her ay deneme sınavı yapılarak, dereceye giren öğrencilere yönelik bu tür kutlamaların gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Tokgöz'ün konuşmasının ardından protokol üyeleri deneme sınavında 1. olan öğrencilerle pasta keserek başarılarını kutladı, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Kaynak: AA