Ramazan Kurtoğlu: IŞİD ile hedeflenen ülke Türkiye

İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Tcaret Bölüm Başkanı Ramazan Kurtoğlu, "IŞİD terör örgütü kullanılılarak Türkiye üzerinde bir oyun oynanıyor" dedi.

Ramazan Kurtoğlu: IŞİD ile hedeflenen ülke Türkiye
HEDEF ALINAN ÜLKE TÜRKİYE

Habertürk'te yayınlanan Öteki Gündem adlı programa konuk olan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Tcaret Bölüm Başkanı Ramazan Kurtoğlu, 'Nasıl ki Taliban deyip Afganistan'ı tarumar ettiler, El Kaide dediler Irak'ı tarumar ettiler, IŞİD denen terör örgütü ile tamamen hedef alınan ülke Türkiye'dir' dedi.

IŞiD BİR ANDA YERDEN BİTTİ

Kurtoğlu 'Baktığınızda IŞİD, Eyn El Arab'da veya Kobani'de bir başka terör örgütü PKK'nın türevi PYD ile savaşıyor. Dikkat edin IŞİD bir anda yerden bitti Musul'u aldı Erbil'e dayandı binlerce askeri olan peşmerge kuvvetleri zorlanmaya başladı ve Amerika ilk defa orada bombalama yaptı' şeklinde konuştu.

IŞiD İSTERSE PYD'Yİ DARMA DUMAN EDER

'Burada bir şeyin altını çizelim' diyen Ramazan Kurtoğlu 'Eyn El Arab'da veya Kobani'de truman şov yapılıyor. IŞİD isterse PYD'yi darma duman eder. Ama yapmıyorlar yaptırmıyorlar. Çünkü Amerika ne yapıyor yanlışlıkla PYD'ye silah bırakıyor. İki km ötesindeki IŞİD'e de silah bırakılıyor diyorlarki; 'yanlışlıkla' oldu. Amerika gibi teknolojik bir ülkenin pilotları yanlışlıkla bir yere silah bırakmazlar. Bu olanlar bir senaryo yazıldı, film oynanıyor' şeklinde konuştu.