Karagül 58. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 58. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 58. Bölümüyle 14 Kasım Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 58. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 58.Bölüm özeti:

Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. Kendal, Kasım’la hesabını ertelese de Kasım ve Kendal arasında ki savaş başlamıştır.

Tüm bunlara şahit olan Ebru, konakta kendisinden uzun zamandır bir şeylerin saklandığını bilse de, Özlem’in bu son hareketiyle, artık son noktasına gelir. Tek tek herkesten hesap sormaya başlar. Ebru’nun kendisinden saklanan gerçeğin peşine düşmesi Narin için artık dayanılmaz bir hal alır...

Baran ve Ebru arasındaki buzların erimesi de Narin’in yarasına tuz biber ekmektedir. Ada ile Ebru’nun gerilimi Rüzgar yüzünden devam etmektedir. Ebru dışarıdan gelen her türlü darbeye karşı koysa da çocuklarıyla arasına hiç bir şeyin girmesine izin vermez.

Bu sırada Sibel sancılanır, hastaneye kaldırılır ve doğuma alınır. Kendal oğluna kavuşmanın heyecanıyla, Ayşe ise ablası için hastaneye koşar. Ancak Kendal ve Ayşe başta olmak üzere, Şamverdi ailesi kendilerini bekleyen sürprizden henüz habersizdir.

Birinci sezonunda olduğu gibi ikinci sezonunda da Fox ekranlarında Karagül fırtınası devam ediyor. Cuma akşamları reytingleri alt üst eden Karagül'de konak ahalisinin dertsiz bir günü geçmiyor. Karagül bu hafta 58. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Karagül'ün 58. yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Karagül'de Ebru'nun çilesi bitmiyor !
Tüm konağın bildiği fakat Ebru'nun henüz bilmediği şey belki de en acı olaylardan biri, oğlu Baran ile yan yana iken onun kendi çocuğu olduğunu bilmemesi. Baran'ın Ebru'ya karşı tavırları her geçen gün yumuşarken, anne oğul birbirlerine yakınlaşmaya devam ediyorlar. Karagül'de bu durumdan en çok rahatsız olan Narin, anne ve oğulun birbirleri ile kavuşmaması için elinden geleb herşeyi yapıyor. Narin için baran'ı kaybetme korkusu ölümden daha ağır...

Özlem gerçeği söyleyecek mi?
Ebru'nun baran'ın annesi olduğunu öğrenen ve bunu konakta kalmak için en büyük kozu olarak kullanan Özlem gerçekleri anlatacak mı? Ebru'ya olan vefa borcunu ödemek için eline iyi bir fırsat geçen Özlem, kendini mi düşünecek yoksa Ebru ve Baran için kendini feda edecek mi? Kendal suskunluğunu bozacak mı?

Karagül yeni bölümü ile 14 Kasım 2014 cuma akşamı Fox ekranlarında tüm bu sorulara cevap arayacak...

Peki Karagül son bölümde neler yaşandı ?
57. Bölüm Özeti-Bölüm Tarihi: 07/11/2014
“Kaderin değirmeni yavaş döner ama ince öğütür. Un olur gidersin.” Asım, babasının kendisi affetmemesi ve yaşadığı pişmanlığı kaldıramaması üzerine hayatına son vermeye karar verir. Sibel ' in bebeği ile ilgili yaşadığı problem yavaş yavaş sancılarının sıklaşmasıyla birlikte ortaya çıkar.

Kendal konakta ve çevresinde, “oğlum” ve “Baran” naralarıyla, herkese hayatı zehir ederken, kader ona hiç kimsenin veremeyeceği kadar büyük bir cevap ve cezayı hazırlamaktadır. Konağın en masumu olan Asım ' ın geldiği nokta bütün konak ahalisini alt üst eder. En güçsüzler ve sessizler olarak görünenler, aslında hayatın dengesini sağlayanlardır... En çok susan Emine, isyan eder ve o dengeler değişir.

Şamverdi ailesi içinde bu gerçek en yalın haliyle yaşanacak ve bunu Kendal başta olmak üzere konakta yaşayan herkes yavaş yavaş öğrenecektir. Baran, artık amcasının yaptıklarına daha fazla tahammül edemez ve Asım ' ı intiharın eşiğine getiren ve Baran ' ın ağalığını simgeleyen takım elbiseyi konağın ortasında yakar. Baran ' ın içten içe değişimi başlamıştır ancak henüz kimse bunun farkında değildir.