Kongrelere Tek Adayla Gidilecek

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru, Korgan, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı ilçelerinde bayramlaşma programlarına katıldı.

Kongrelere Tek Adayla Gidilecek

Vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelen Şener, Türkiye'nin komşu ülkelerde yaşanan olaylar nedeniyle üzgün olduğunu ifade ederek, "Buruk bir bayram yaşıyoruz. 1.5 milyon insan Türkiye'ye sığınmış halde. Türkiye sığınmak isteyen hiç kimseyi geri çevirmedi, kucak açtı. Mazlumların, mağdurların yanında olmayı da sürdürecektir" dedi.

KONGRELERE TEK ADAYLA GİDİLECEK
Şener, AK Parti ilçe ve il kongreleri hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin her yerinde genel merkezin belirleyeceği aday ile tek listeli seçime gidileceğini söyleyen Şener, "İlçe ve il kongrelerimiz başlıyor. AK Parti ideoloji değil hizmet partisidir. Milletimize hizmet etmek isteyen adaylarımızı belirleyeceğimiz takvim başladı.

Koordinatör milletvekillerimiz Kongre öncesi aday adayı olmak isteyenlerle görüşmeler yapacak. Adaylar ile ilgili partililerimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle istişare edecek. Genel merkezin kararı doğrultusunda ise tek liste hazırlanarak seçimlere gidilecek."diye konuştu.

Kaynak: İHA