Başkan Tutal’dan Bayram Ziyaretleri

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçeye bağlı mahallelerde bulunan yaşlıları, hastaları ve çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Tutal’dan Bayram Ziyaretleri

Başkan Tutal, Susuz, Çatmakaya, Gölyüzü, Gevrekli gibi taşra ve merkez mahallelerde yaşayan yaşlı ve hastaları ziyaret etti. Kurban Bayramı’nın paylaşmak, yakınlaşmak eş, dost, akraba, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret etmek ve hatırlarını almak için bir vesile olduğunu dile getiren Başkan Tutal, Seydişehir’in artık köy ve kasabaların bağlanması ile büyük bir şehir, büyük bir aile olduğunu dile getirdi. Tutal, yakınından uzağına taşra mahallede yaşayan yaşlıları, hastaları ziyaret ederek gönüllerini aldıklarını; ihtiyaçlarını ve temennilerini yerinde dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın “et”ten ibaret olmadığına dikkat çeken Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu bayramları bir vesile bilerek, Müslümanlar aralarındaki gereksiz kırgınlıklara bir son vermeli. Arkadaşlık, akrabalık bağlarını kuvvetlendirmeli, mümkünse bizzat gidip ziyaretlerde bulunmalı, birbirlerinin hatırını yapmalıdır. Bayramların vesilesi ile ihtiyarlarımızın ve çocuklarımızın yüzünü güldürmeliyiz” şeklinde konuştu.

Seydişehir’in taşra mahalleleri ziyaret etmeyi unutmayan Başkan Tutal, ziyaretinden memnuniyet duyan yaşlılarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi

Kaynak: İHA