Ak Partili Ünal Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Kurban Bayramı’nda ilçeleri ziyaret ederek bayramlaşma programlarına katıldı.


Kurban Bayramı dolayısıyla seçim bölgesi olan Ordu’da bayramlaşma programlarına katılan Milletvekili Fatih Han Ünal, Altınordu, Perşembe, Gülyalı ve Kabadüz ilçelerinde AK Parti teşkilatının bayramlaşma programına katıldı.

Gittiği her ilçede yoğun bir kalabalık tarafından sevgiyle karşılanan Milletvekili Fatih Han Ünal, vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan son olaylarla ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Fatih Han Ünal, her an yeni gelişmelerle karşı karşıya olduklarını söyleyerek şu açıklamayı yaptı: “Gündemi yakından takip ediyorsunuz. Sizlerinde bildiği gibi en son bayramdan önce bir teskere çıkardık. Bu teskere ülkemize dönmüş ciddi olayları bertaraf etme amaçlıdır. Bölgemize gelen çok sayıdaki mültecilerin de daha sonra güvenli bölgelere geçmesini temin etmektir. Kitlesel gösterinin önünü almak. Bölgede ne kadar terör örgütü varsa mücadele edilecek. Sınır boylarındaki operasyonları göze aldık. Çevremizde olumsuz olaylar devam ederken, dünya ekonomik sıkıntılar yaşarken hamdolsun biz bunları fazla etkilenmeden atlatıyoruz. İnşallah yarınlarımız daha parlak görünüyor” dedi.

“BATI ÜLKELERİN EKONOMİSİ İFLAS ETTİ”
Dünyadaki sömürge ile beslenen batı ülkelerinin ekonomisinin iflas ettiğini söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal, “Demek ki iyi şeyler yapıyor doğru adımlar atıyoruz. Dünyada ekonomisini alt üst eden batı ülkeleri yıllardır sömürge ile beslenen Afrika’yı Ortadoğu’yu sömüren ülkelerin ekonomisinin iflas ettiğini görüyoruz. Türkiye yardım elini ortaya koyan, çok büyük yardımlar yapan bir ülke konumunda. Başımızdan IMF’yi gönderdik. Onlara 5 milyar dolar borç sözü verdik. Biz hazineyi 27.5 milyar dolardan almış, 132.5 milyar Dolar’a çıkardık. Bunları görmek lazım” diye konuştu.

ALUCRALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Alucralılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin dernek binasında düzenlenen Bayramlaşma programına da katıldı.

Dernek Başkanı Abdullah Ergün ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Fatih Han Ünal, buradaki vatandaşların bayramını tebrik etti. Kısa bir selamlama konuşması yapan Milletvekili Fatih Han Ünal, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Geçmişini unutanlar asla geleceğine doğru adımla gidemezler. Hedeflerine asla ulaşamazlar. Bizi büyütenler buraya kadar getirenleri unutmamalıyız. Osmanlıdan ecdadımıza bir Fatiha ile dua etmeliyiz. Hayatta olan büyüklerimizi de ziyaret etmeli ve ellerini öpmeliyiz. Biz büyüklerimizden böyle gördük. Bayramlar bizim için çok önemlidir. Bu önemli ve dini bir günde aranızda olmaktan çok umutluyum. İnşallah bu birlikteliğimiz sonsuza kadar devam eder” şeklinde konuştu.

Milletvekili Fatih Han Ünal, buradaki bayramlaşma programının ardından, diğer programlara katılmak üzere dernek binasından ayrıldı.
Kaynak: İHA