Havza Kaymakamı Tanrısever'den Osb Ziyareti

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve protokol üyeleri Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

Bekdiğin Mahallesi Çal bölgesindeki OSB alanında incelemelerde bulunan Kaymakam Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve beraberindekilere Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ile yüklenici firma yetkilileri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Acar, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB'nin altyapı çalışmalarının 1 yıl içerisinde tamamlanacağını ve şimdi de ciddi yatırımcıların ilçede inceleme yaptığını belirterek, "İnşallah bir yıl içerisinde altyapımız tamamlanacak. Bu süreçte OSB çalışanlarımızın da eğitimleri tamamlanmış olacak. OSB'mizin altyapı çalışmaları yüzde 40'a ulaştığında elektrik nakil hattı ve altyapısı işimiz de başlayacak. Şimdiden bazı firmalar ilçemize gelerek yatırım yapmak için incelemelerde bulundular. Havza TSO olarak bizler Samsun Valiliği, Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi ile uyum ve birliktelik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu birliktelik olduğu sürece ilçemizin önü her zaman açık olacaktır" dedi.

İkiz ise OSB'sinin yol yapım işi için Samsun Büyükşehir Belediyesi ile görüştüklerini ve yolun Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı İkiz, "İnşallah bu ay içerisinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın katılımları ile temel atma törenimizi yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA