Byegm Samsun İl Müdürü Bayar, Gerze Myo'yu Ziyaret Etti

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, Gerze Meslek Yüksekokulu'nu (MYO) ziyaret etti.

Ziyarette Bayar'a MYO Müdür Yardımcıları İbrahim Gökhan Ceylan ve Ersin Arslan'ın yanı sıra Radyo TV Bölüm Başkanı Mehmet Suiçmez eşlik etti.
Bayar, yeni okul binasının Gerze için büyük bir yatırım olduğunu, öğrencilere sağlanan imkanların memnun edici olduğunu belirtti.

BYEGM olarak Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu illerinden sorumlu olduklarını hatırlatan Bayar, Genel Müdürlük tarafından organize edilen Çanakkale Tırı Projesi kapsamında Gerze'de bulunduklarını ve bu doğrultuda Gerze Meslek Yükseokulu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.

Okul bünyesinde bu yıl Radyo TV Programcılığı bölümü açılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Bayar, Radyo TV Programcılığı ve Grafik Tasarım gibi teknik programlarda Gerze Meslek Yüksekokuluna gereken desteğin sağlanacağını kaydetti.

Gerze MYO Müdür Yardımcısı İbrahim Gökhan Ceylan ise Bayar'a gerçekleştirdiği ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, eğitime hizmet noktasında ortak fikir alışverişlerinde bulunduklarını kaydetti.

Ceylan, Gerze MYO'nun her geçen yıl kalite ve talep bakımından kademe atladığını, açılan yeni programlar ile daha geniş öğrenci kitlelerine hitap ettiğini belirterek, yeni eğitim binasının faaliyete girmesiyle birlikte daha geniş imkanların öğrencilere sunulacağını kaydetti.

Kaynak: AA