Asmmmo Torba Kanunu Masaya Yatırdı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), ‘6552 Sayılı (Torba) Kanunun Vergi ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları Yönünden Değerlendirilmesi’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Asmmmo Torba Kanunu Masaya Yatırdı

Etimesgut Kent Konseyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı, “Yeni iş alanları açılmasını son derece destekliyoruz. Yılbaşından itibaren anonim şirketlerden, kooperatiflerden iş kapısı açılacağını düşünüyoruz. Oda olarak karalıyız, 2015 yılını haksız rekabet ile mücadele yılı olarak ilan ediyoruz" dedi.

Okkalı, yeni dönemde eğitim çalışmalarının devam edeceğini kaydederek şöyle devam etti:
"6552 Yasasını anlatacağız. Biz oda olarak aflara karşıyız ancak yasalara saygılıyız. Amacımız hep birlikte hizmet etmek. Devletin işlerini yapıyoruz ama arada hep biz kalıyoruz. Buradaki amacımız da bundan sonraki angaryaların, sıkıntıların biraz daha azaltılması için her zaman çalışmaktır. Amacımız zaman içerisinde bazı angaryaları kaldırmak. Yasal düzenleme yapılıyor, yapıldıktan sonra bize bilgi veriliyor. Biz onu istemiyoruz. Düzenleme yapılırken baştan bize sorulsun."
Kaynak: İHA