Recep Konuk’tan Başkan Tutal’a Ziyaret

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Recep Konuk’tan Başkan Tutal’a Ziyaret

Seydişehir'in Konya'da müstesna bir yer olduğunu ifade eden Genel Başkan Recep Konuk, önemli atılımların altına imza atmak istediklerini dile getirdi. Konuk, ziyaretinde zorlukların çözmek için var olduğunu dile getirerek, zaman zaman engellerle karşılaşılsa da güzel sonuçlara ulaşılacağını, imkanları Başkan Mehmet Tutal ile beraber değerlendireceklerini ve yatırım yapmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

“İnsanımıza hizmet etmek zorundayız” diyen Konuk, Türkiye'nin göz bebeği Torku'nun bölgeyle birlikte gelişecek bir idealleri olduğunu ve bir sinerji oluşturulması gerektiğini kaydetti.

Seydişehir-Antalya çevre yolundan günlük ortalama 5 bin civarında aracın geçtiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, bölgeye yapılacak yatırımların önem arz ettiğini dile getirerek, "Hükümetimizden, bakanlarımızdan bir şeyler beklemeden önce biz projeler ile karşılarına çıkmalıyız. Hazırlık yapıp, projeler ile çıkış yapmalıyız. Üzerimizde 65 bin hemşehrimizin vebali var; çok çalışmalı bölgemizin ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirmeliyiz. Seydişehir'de termal, sanayi, tarım, meyve ağaçları ve farklı konseptlerde projelerimiz var" dedi.

Seydişehir'de yatırımların arttırılması gerektiğini de ifade eden Başkan Tutal, ilçenin potansiyelinin yüksek olduğunu dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Recep Konuk'a teşekkür etti.
Kaynak: İHA