Fatih Harbiye gününü beğenmedi !

Show TV'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye artık pazar günleri yayınlanacak.

Fatih Harbiye gününü beğenmedi !
Her hafta izleyiciden tam not almayı başaran Show Tv'nin iddialı dizisi Fatih Harbiye cumartesileri yerine pazar akşamları ekranlara gelmeye devam edecek.

Yayın hayatına 2013 yazında Fox kanalında başlayan, aynı sene Show ekranlarına geçiş yapan Koliba Film imzalı Fatih Harbiye gün değişikliğine gitti! Peyami Safa'nın romanından esinlenerek hazırlanan dizi için geçtiğimiz günlerde iptal dedikoduları dönüyordu. Koliba Film bu iddiaları yalanlasa da, Show TV dizinin izlenme oranlarının artması için yayın gününü değiştirdi. Normalde Cumartesi akşamları ekranlara gelen Fatih Harbiye, bundan sonra Pazar akşamları saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Serkan Şenalp ve Itır Esen gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Fatih Harbiye; Neriman isimli Fatihli bir genç kızın geleneksellikle modernlik arasında kalmış hayat hikayesini anlatıyor. Dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlenirken; senaryoda ise Murat Emir Eren, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın imzası bulunuyor.