Drift yarışında feci kaza

Ankara'da bir içecek firması tarafından düzenlenen drift (yanlama) yarışmasında bir çocuk yarışan araçlardan birisinin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Drift yarışında feci kaza
Bir içecek firması tarafından Ankara'da düzenlenen drift yarışmasında bir çocuk aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay yerinde bulunan ambulansla acilen hastaneye kaldırılan çocuğun durumu hakkında bilgi alınamadı. Organizasyonda yarışan bir başka yarışmacıdan edinilen bilgiye göre, kazaya neden olan sürücünün yarıştan önce aşırı heyecanlı olduğu öğrenildi.

TRİBÜNDE ÇÖKME TEHLİKESİ YAŞANDI
Çok sayıda seyircinin izlemek için alanda kurulan tribünleri doldurduğu görüldü. Tribünlere sığmayan seyirciler güvenlik görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen gösteriyi çevredeki harabe binaların çatılarından izledi. Bir tribünde çok fazla kişinin tribüne çıkmasından dolayı yıkılma tehlikesi yaşandı. Ancak seyirciler bu tribünde gösteriyi izlemeye devam ederek ölüme davetiye çıkardı.

CADDEDE TEHLİKELİ YANLAMA YAPTILAR
Organizasyonda meydana gelen kaza nedeniyle yarışma hemen sonladırılırken, organizasyonu izlemeye gelen seyircilerin çıkışta Hipodrom Caddesin'de kendi arabalarıyla yanlama yaptıkları görüldü. Trafiği yola kapatan seyircileri olay yerine gönderilen çevik kuvvet ekipleri dağıttı. Çevik kuvvet ile vatandaşlar arasında küçük çaplı arbede yaşandı. Bu arbede sonunda gözaltı yapılmadı.