Cumhuriyet’in 91’inci Yılında 'Renkler Cumhuriyeti” Sergisi

Şişli Belediyesi ve Sanat Galericileri Derneği’nin birlikte düzenlediği “Renkler Cumhuriyeti” sergisi, 28 Ekim’de ‘Art Şişli Sergi ve Kültür Merkezi’nde (Blackout Şişli) sanatseverlerle buluşacak.

Cumhuriyet’in 91’inci Yılında 'Renkler Cumhuriyeti” Sergisi

“Şişli Sanattır” sloganı ile Şişli bölgesindeki sanatsal faaliyetlerin önemine vurgu yapan Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in 91’inci yılı için büyük bir sergi projesi hazırladı. Sanat Galericileri Derneği Başkanı Doğan Paksoy’un küratörlüğünü yaptığı sergide; Mehmet Güleryüz, Alaettin Aksoy, Mustafa Ata, Ergin İnan, Komet, Neş’e Erdok, Utku Varlık, Hüsamettin Koçan, Devrim Erbil, Güngör Taner, Özdemir Altan, Bedri Baykam, Ahmet Oran, Fatma Tülin, Bubi, Yavuz Tanyeli, Mehmet Günyeli, Tomur Atagök, Şahin Paksoy, Hakan Gürsoytrak, İrfan Önürmen, Temür Köran gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından oluşan geniş bir seçki yer aldı.

Cumhuriyet’in 91. yılı için gerçekleşen sergi, Cumhuriyet döneminin çağdaş sanat serüvenini farklı sanatsal anlayışlarda çalışan sanatçılar üzerinden gözleme imkanı sunuyor. 20 Kasım 2014 tarihine dek sürecek olan sergi Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün evsahipliğinde Art Şişli Sergi ve Kültür Merkezi’nde (Blackout Şişli) saat 19.00’da sanatseverlerle buluşacak.
Kaynak: İHA