Başkan Çelik Gördes’e Çıkarma Yaptı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gördes ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Çelik Gördes’e Çıkarma Yaptı
Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk’a nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Çelik, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’nın Gördes ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Çelik ilk olarak Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u ziyaret etti. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ikinci kez başkan seçilen Akyol’a yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Çelik, “Gördes Belediyesi ile kardeş belediye sayılırız. 30 Mart yerel seçimler sonrası sayın başkanımız bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Ancak yeni kurulan bir belediye olarak düzenimizi oturtamadığımız için iade-i ziyarette bulunmadık. Bugün gecikmeli de olsa kendisini ziyaret edip, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istedik. Başkanımız 5 yıl boyunca güzel hizmetler yaptı. Gördes halkının teveccühü ile yeniden göreve getirildi.

Bundan sonraki dönemde de başarılı hizmetlere imza atacağına eminim. Yeni kurulan bir belediye olarak tecrübelerinden faydalanmak isteriz” dedi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise, “Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in ziyareti beni çok mutlu etti. Kendisini siyaseten iyi tanırım. Dostluğumuz geçmiş dönemlere dayanır. Sıfırdan bir belediye kurmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ancak başarılı olacağına eminim. Göreve geldiğinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çelik daha sonra Gördes Belediye Başkanı Akyol ile birlikte Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’e ziyarette bulundu.

“MANİSA TEŞKİLATLARIYLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE”
AK Parti Gördes İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Başkan Çelik, “Manisa teşkilatlarıyla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Çok değerli bir başbakanımız var. Kendisi çok kapasiteli bir insan, büyük birikime sahip, adeta ayaklı bir kütüphane. Biz AK Parti teşkilatı olarak bütün dinamiklerimizle başbakanımızın yanında olmalıyız. Gördes ilçe teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerde bunu gösterdi. Şimdi önümüzde genel seçimler var. İnanıyorum ki bu seçimlerde de başarılı sonuçlar alacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk ise, “Başkanımızı Gördes’te görmek bizleri çok mutlu etti. Kendisi uzun yıllardır tanıdığım, birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız, siyasette büyük emekleri olmuş bir insandır. Son seçimlerde büyük bir başarı sağlayarak en zor seçim bölgelerinden biri olan Şehzadeler’de halkın teveccühünü kazanmayı başarmış belediye başkanı olmuştur. Bu da halkın üzerinde ne kadar olumlu bir etki yarattığının göstergesidir. Kendisi siyasi üslubu sayesinde bu seçimi kazanmıştır. Şuana kadar yaptığı hizmetlerde geleceğinin çok daha parlak olduğunu görmek mümkün. İlerde daha büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Gördes ilçe teşkilatı olarak her zaman yanındayız. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA