Rezidanstan Düşen İşçi Toprağa Verildi

İstanbul’da dün bir inşaatın 14. katındaki iskelenin çökmesi sonucu düşerek hayatını kaybeden 22 yaşındaki Sezer Karakaş, memleketi Samsun’da toprağa verildi.

Rezidanstan Düşen İşçi Toprağa Verildi

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir rezidans inşaatında çalıştığı esnada 14. katta iskelenin çökmesi sonucu aşağıya düşerek hayatını kaybeden Sezer Karakaş (22), memleketi Samsun’un Asarcık ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze ilk olarak Asarcık ilçesi Aydınköy Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.

Burada helallik alındıktan sonra Aydınköy Mahallesi Camii’ne getirilen gencin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Cenazede Sezer’in babaannesi Hacer Karakaş, annesi Emire Karakaş ve nişanlısı gözyaşlarına boğulurken, babası Yılmaz Karakaş ve ağabeyi Mustafa Karakaş da ayakta durmakta zorluk çekti. Cenazeye Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemur, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Asarcık Belediye Başkan Vekili Şenol Kığılcım, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, ilçe belediye başkanları ve yakınları katıldı.

Kaynak: İHA