Durağan İlçesine Yapılacak Açık Cezaevinin Yeri Belirlendi

Durağan ilçesine yapılacak cezaevinin yerinin belirlendiği bildirildi.

İlgili heyetin yaptığı incelemenin ardından açık cezaevinin Beybükü köyü DSİ bölgesine yapılmasına karar verildiği belirtildi.
Durağan İl Genel Meclisi Üyesi ve Sinop İl Genel Meclisi Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Hamit Topçuoğlu, "İlçemize kurulması düşünülen açık cezaevine tahsis edilmesi planlanan DSİ'ye ait alanda Adalet Bakanlığı'ndan bir heyet incelemelerde bulunmuştu. Cezaevinin yeri belirlendi. Cezaevi gerek ekonomik yönden, gerek nüfus yönünden her şekliyle ilçeye hareketlilik getirecektir. Nüfus yetersizliği nedeniyle ekonomik açıdan moral bozukluğunun had safhada olduğu ilçemizde, ekonomik hareketlilik kazandıracak olan bu yatırım bizim için bir fırsattır" dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Topçuoğlu, "AK Parti iktidarının Durağan'a yatırımları devam etmektedir. Hükümet Konağı, Hastane, İmam Hatip Ortaokulu inşaatı, dere ıslahı çalışmaları devam ederken köylerimizin eksiklikleri gideriliyor. Vatandaşlarımız rahat olsunlar ki verdikleri emaneti layıkıyla yerine getiriyoruz. Bizler gelip geçiciyiz, kalıcı olanlar yatırımlardır. Bizim makamda mevkide gözümüz yoktur. Amacımız Durağan'a hak ettiği hizmeti vermektir" diye konuştu.

Kaynak: AA