Turgutlu'dan Kısa Kısa

Turgutlu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet koşŸusu yapıldı.

Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda 6 kategorideki mücadelelerde küçük kızlar 800 metrede Rotary İlköğŸretim Okulu'ndan Mercan Armut, küçük erkekler bin metrede Hasan ǜzmez İlköğŸretim Okulu'ndan Gökdeniz ǖzcan, yıldız kızlar 1200 metrede TOKİ İlköğŸretim Okulu'ndan Melisa Güler, yıldız erkekler 1500 metrede de Gazi İlköğŸretim Okulu'ndan Ahmet ǖter birinci oldu.
Genç kızlar 1500 metrede Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nden AyşŸenur Erdeniz birinci olduğŸu koşŸuda, genç erkekler 2 bin metrede ise Anadolu Turgutlu Lisesi'nden Veli LJeliktaşŸ ilk sırada yer aldı.
YarışŸmalarda dereceye giren öğŸrencilere ödülleri, koşŸuların ardından verildi.

Organizasyonda koşŸuyu yarıda bırakan bir öğŸrenci yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
- Ormancılara "İşŸletme ve Pazarlama" EğŸitimi
Manisa İl Orman MüdürlüğŸü'ndeki ormancı ve bölge şŸeflerine yönelik "İşŸletme ve Pazarlama" konulu eğŸitim semineri LJıkrıkçı Köyü çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.
Seminerin açılışŸ konuşŸmasını yapan İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Muhsin Köse, bu seminerde Orman İşŸletme Müdürlüklerinin yıl boyunca yapmışŸ oldukları çalışŸmaların değŸerlendirileceğŸini ve gelecek yılın planlamasının yapılacağŸını aynı zamanda işŸ güvenliğŸi ile ilgili eğŸitimler hakkında bilgiler verileceğŸini kaydetti.

 
Kaynak: AA