Şimdi Onlar Düşünsün 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT ekranlarının yeni dizisi Şimdi Onlar Düşünsün 1. Bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Şimdi Onlar Düşünsün 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Şimdi Onlar Düşünsün 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Şimdi Onlar Düşünsün Dizisi 1. bölüm özeti:

Dizide Malatya Pötürge'de çiğköftecilik yapan Aziz Keklik'in amcasından kalan miras ile bir anda İstanbul'un en büyük şirketlerinden birinin patronu olmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Trt1 ' in yeni dizisi Şimdi Onlar Düşünsün dizisi yakında Trt1 ' de başlıyor. Şafak Sezer, Gökçe Özyol, Melis Tüzüngüç, Ferdi Kurtuldu,Açelya Samyeli Danoğlu, Sennur Nogaylar ve Mehmet Ulay gibi oyuncuların rol aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Son olarak Dedemin Dolabı dizisinde oynayan Lemi Filozof, Şimdi Onlar Düşünsün dizisinin kadrosuna dahil oldu. Lemi Filozof dizide Ersin karakterine hayat verecek.

Gökçe Özyol “Şimdi Onlar Düşünsün” Dizisi ile Ekrana Dönüyor

Başrollerinde Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu, Melis Tüzüngüç, Ferdi Kurtuldu, Sennur Nogaylar ve Mehmet Ulay ' ın yer aldığı TRT1 ' in Medyalab imzalı yeni komedi dizisi Şimdi Onlar Düşünsün ' ün bir oyuncusu daha belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Süleyman Seçik ' in oturduğu dizinin kadrosuna, daha önce Yahşi Cazibe, Ali Ayşe ' yi Seviyor ve Hatasız Kul Olmaz dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Gökçe Özyol dahil oldu. Özyol, dizide ' Pamir ' karakterini canlandıracak.

Melis Tüzüngüç, Şimdi Onlar Düşünsün Dizisinde

“Harem”, “Babam Sınıfta Kaldı” gibi dizilerle izleyicilerin beğenisini kazanan güzel oyuncu Melis Tüzüngüç, TRT ' de yayınlanacak yapımcılığını Medyalab ' ın üstlendiği “Şimdi Onlar Düşünsün” adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ekim ayı içinde ekrana gelmesi beklenen dizide genç oyuncu, Şafak Sezer ' in kız kardeşini canlandıracak.

' Şimdi Onlar Düşünsün ' Dizisinin Hikayesi Belli Oldu!

Yönetmenliğini başarılı isim Ömer Uğur ' un üstlendiği, senaryosunu Resul Ertaş ve Oktay Berber ' in kaleme aldığı ve Şafak Sezer ' in başrolünde oynayacağı TRT1 ' in yeni dizisi Şimdi Onlar Düşünsün Medyalab yapımcılığında ekranlara gelecek. Cast çalışmaları yoğun şekilde devam eden dizi Eylül ayında ekranlara gelecek.

Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle;

Şimdi Onlar Düşünsün dizisinde, Malatyalı çiğ köfteci Aziz Keklik (Şafak Sezer) ' in bir anda İstanbul ' un en büyük şirketlerinden birinin patronu olmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor..

Şafak Sezer “Şimdi Onlar Düşünsün” Dizisi ile Dönüyor

Şafak Sezer yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Medyalab imzalı Şimdi Onlar Düşünsün dizisinin yönetmenliğini daha önce Geniş Aile ve Boynu Bükükler gibi sevilen dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Ömer Uğur üstleniyor.

Senaryosunu Resul Ertaş ve Oktay Berber ' in yazdığı dizinin çekimlerine Eylül ayında başlanacak.

Cast çalışmaları devam eden Şimdi Onlar Düşünsün çok yakında TRT1′de!