Kurtlar Vadisi Pusu 232. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Perşembe akşamlarının tartışmasız en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 232. Bölümü ile 2 Ekim Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 232. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 232. Bölüm özeti:

Kordon Celil geri döndü!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 232. bölüm fragmanı yayınlandı 'Vadi' hayranları şaşırdı. Şefkat Tepe dizisnin Kordon Celil'i yeni bölüm fragmanında Polat Alemdar'ın safında çarpışıyor.

Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi Pusu ' da Polat Alemdar, kendini babasının kaçırılmasının arkasında yatan nedenleri çözmeye adamıştı. Ömer Baba ' nın kaçırılışı herkesi şoke etmişti. Ömer Baba ise ilerleyen yaşına rağmen kendisini kaçıranlara karşı başı dik durmayı başarmıştı.

Kara ise Şedid zulmüne maruz kalmış hiç beklemediği bir gelişme yaşamıştı. Üstad ' ın üzerine oynana oyunlar ve yapılan planların önüne geçmeye çalışan Cahit elindeki son kozu oymaya karar verir. Akif, ringe çıkar. Karşısındaki rakibi ise çok güçlüdür.

Rakibini devirip onurunu kurtarmak zorundadır. Polat Almedar ve Amon Ayasofya ' da gizli bir buluşma yaparlar. Baba 3 filmindeki oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Küba asıllı Andy Garcia ' nın canlandırdığı Amon,Polat Alemdar ' ın kendisine sorduğu sor karşısında şoke olur.

Şefkat Tepe dizisi kadrosundan olaylı bir şekilde çıkan Ertuğrul Şakar nam-ı diğer ' Kordon Celil ',Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 2 Ekim Perşembe günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanında gözükünce hayranlarına büyük bir sürpriz yaşattı.

Bu sezon Samanyolu TV'de yayın hayatına devam edecek olan Sungurlar dizisine geri döneceği konuşulan Ertuğrul Şakar bundan böyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolunu canlandıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu bu sayede Abdülhey'in (Kenan Çoban) yokuluğunu kapatmayı ve diziye yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Bakalım Kurtlar Vadisi hayranlarının da yakından tanıdığı Tuncay Kantarcı (Osman Wöber) ne zaman diziye dahil olacak..