Karagül 54. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 54. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 54. Bölümüyle 17 Ekim Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 54. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 54. Bölüm özeti:

Babasının ölümünden sonra kendisini affedemeyen ve kendi içindeki boşluğa düşen Baran, intiharın kıyısına kadar gelir. Murat'ın ölümü ve Kendal'ın konağa geri dönmesiyle birlikte Şamverdi ailesine yeni dengeler de gelir. Bundan en büyük payı Özlem alacaktır. Çünkü artık hesap verme zamanı gelmiştir.

Kendal hesap kesmeye Özlem'den başlar ve onu ailesinin evine gönderir. Boşanma davası açmak için de harekete geçer... Ancak Özlem'in belalı abileri, özellikle hapisten yeni çıkan büyük abisi, olayı namus davasına çevirecek, etrafa dehşet saçmaya başlayacak ve Özlem'in ipini çekecektir.

Kendal'ın bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir belaya bulaşan Şamverdi ailesi için beklemedikleri tehlikeler ve sürprizler hayatlarının kıyısında nöbet tutmaktadır. Diğer yandan Ebru yirmi yılını verdiği ve aşık olduğu adamı ikinci kez gömmüş olmanın verdiği acıyı sindirmeye ve hayatına devam etmeye çalışmaktadır. Ancak Murat'ın ölümü Ebru için, hayatta tek değer verdiği şey olan çocuklarından uzak düşmesine sebep olur.

Rüzgar, babasının ölümünü aniden duyması üzerine krize girer... Ebru farkında olmasa da kendisini çok daha zorlu günler beklemektedir. Artık hayat, ne ölümün kıyısında olan Özlem için ne de etrafındakiler için aynı olmayacaktır.