Şampiyon Takım Rektör Günaydın'ı Ziyaret Etti

İbrahim ÖZDEMİR) GÜMÜŞHANE (AA) -İspanya'da düzenlenen Üniversiteler Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu futbol takımı teknik heyet ve futbolcuları Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Günaydın, ziyaretten ve alınan şampiyonluktan mutluluk duyduğunu belirterek, 13-16 Ekim tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Costa Brava Cup 2014 Futbol Turnuvası'na katılan tek Türk takımı olan Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Futbol Takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Gümüşhane Üniversitesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Rektör Günaydın, "Gerekli özveri ve çalışkanlığı gösterdikten sonra başarılamayacak iş yoktur. Yeter ki çok çalışalım ve başarabileceğimize inanalım. Dünya çapında ünlü sporcular başarılarını disiplinli çalışmaya ve başarıdan sonra şımarmadan işlerine devam etmelerine borçludur. Costa Brava Cup 2014'te üniversitemiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Kelkit Aydın Doğan MYO Futbol Takımımızın çalışmalarına aynı özveriyle devam ederek yeni başarılara imza atmasını temenni ediyor elde edilen başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda şampiyon takım kupayı Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Günaydın'a verdi.
İspanya'nın Barselona kentinde 13-16 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu takımı, Fransa'nın La Pepiniere takımını 6-2, Gao takımını 13-0, Danimarka'nın Allerod Fodbold Klub takımını 4-0 ve Sdr. Rind/Vinkel IF takımını 3-1, Fransa'nın Foot Locker Team takımını 4-0 mağlup ederek Costa Brava Cup 2014 turnuvasının namağlup şampiyonu olmuştu.

Kaynak: AA